Cine sunt The Zipp?

The Zipp este o trupă formată din 6 liceeni: Matei, Victor, Sabina, Cristina, Luca și Priho. Începând ca trupă de cover-uri, am ajuns ca după aproape doi ani să lansăm prima noastră melodie originala.

zipp1

O perioadă, căutându-ne identitatea ca grup și încercând să ajungem pe aceeași lungime de undă unii cu alții, am preluat melodii deja cunoscute și le-am oferit o interpretare proprie. Am trecut prin multe stiluri, de la reggae la rock alternativ, încercând să ni le însușim. Ne-am simțit mereu bine cântând împreună, indiferent de stil. Însa, la un moment dat, am simțit nevoia de mai mult. Așa că am început să experimentăm, să improvizăm și să vedem ce iese. A început să ne placă tot mai mult să ne exprimăm pe noi. Astfel, ne-am decis să nu mai facem cover-uri și să compunem.

zipp2

Ce înseamnă melodia „ Pretty Please” ?

Este o melodie mai mult sau mai puțin de dragoste. Am încercat să exprimăm sentimentul de suferință altfel, ridicându- l la acea furie liniștită care tinde puțin spre pasiv-agresiv. Stilul nu a fost ales dinainte, ci melodia s-a dus, pur și simplu, în această direcție lounge-blues rock. De aceea, linia melodică este liniștitoare, relaxată. Aceasta a însemnat pentru noi, dar fiecare poate simți altceva când o ascultă.

Despre videoclip

Videoclipul melodiei este o producție exclusiv proprie. L-am realizat cu un buget minim și cu abilități de începători, dar am încercat să profităm la maxim de fiecare avantaj cum ar fi: creativitatea, originalitatea, entuziasmul nostru. Rolul acestui videoclip este să ne prezinte ascultătorilor și să îi introducă în atmosfera melodiei.

Mai departe?

Ne dorim să urmeze alte melodii și clipuri. În prezent, ne pregătim să înregistrăm alte două melodii. Lucrăm în continuare, scriem, compunem, încercăm, experimentăm si ne simțim minunat. Încercăm să ne promovăm și ne bucurăm să vedem că muzica noastră este apreciată de către tot mai mulți ascultători. Le mulțumim colegilor și profesorilor, familiilor și prietenilor, pentru aprecierea și susținerea de până acum și sperăm că, în continuare, muzica noastră va însemna ceva pentru voi.

Facebook: www.facebook.com/thezipp2013