48 de elevi de nota 10 au fost recompensați astăzi cu burse de merit, oferite de Tenaris Silcotub Câmpina. Este vorba despre 44 de liceeni ai Colegiului Național Nicolae Grigorescu și 4 liceeni de la Colegiul Energetic, care vor primi câte 1500 de lei. Banii vor intra în conturile indicate de tineri la începutul lunii decembrie.

Acțiunea de astăzi este specială, deoarece Tenaris împlinește 10 ani de când este în România și 3 ani de când acordă burse în Câmpina, după Zalău și Călărași, unde are filiale. În total, în acest an, primesc burse de merit 330 de adolescenți din România, mult mai multe decât la început, când s-au acordat 62.

Evenimentul de la Câmpina a avut loc în amfiteatrul Școlii Centrale, unde elevii au primit diplomele, au scris câte mesaje pentru copacul cu dorințe și au asistat la un spectacol excepțional deimprovizație, pus în scenă detrupa Obligo. Actorii le-au demonstrat bursierilor că este cool să fii de nota 10, să înveți, dar este necesar să și asculți, să ai idei și să improvizezi.

IMG_1545IMG_1543IMG_1536IMG_1530

Esteban Foresi, directorul filialei Tenaris din Câmpina, a vorbit tinerilor în limba engleză și i-a felicitat pentru rezultatele obținute, făcând promisiunea ca anul viitor să fie acordate și mai multe burse. Acesta a primit din partea Gabrielei Tănase, directorul CNNG, o diplomă de apreciere pentru interesul pe care îl manifestă față de tinerii cu performanțe deosebite și ultimul număr al revistei școlii ”Perspective”.
Bianca Baltac a transmis mesajul primarului, acela că toate părțile implicate în proiect: compania, școlile dar mai ales elevii, toți sunt de nota 10: ”Tenaris întotdeauna și-a arătat sprijinul pentru proiectele comunitare și pentru acest lucru îi mulțumim”.
IMG_1544
”E cool să fii de 10” înseamnă nu numai să ai cele mai mari note din școală, ci să te și distrezi de nota 10, să ai activități care te dezvoltă profesional, personal, social, asta însemnând excelență. Acesta a fost mesajul transmis de conducerea firmei care a acordat cele 48 de burse.

Iată elevii bursieri, aleși pe baza notelor obținute în școală și la diferite concursuri, în anul școlar 2013-2014.

Alexa Teodora-Valentina
Anastasescu Jessica-Maria
Badea Ioan-Bogdan
Birlează Costin-Adrian
Borțănoiu Nicoleta Denisa
Botescu Ana-Maria
Caba Alexandru
Chiru Iulia-Elena
Civescu Bogdan-Andrei
Cismaru Astrid-Cristina
Coman Diana-Ștefania
Constantin Iulia-Mihaela
Dogaru Andreea
Dumitrache Georgiana-Elena
Dumitriu Ciprian
Florescu Amalia-Gabriela
Gall Mihnea
Ganciu Alexandra-Ioana
Gheorghe Larisa-Iuliana
Ghiță Maria-Alexandra
Goran Teodora-Maria
Manole Aida-Ștefania
Manole Ruxandra Ana-Maria
Miclea Magda-Ioana
Mihăescu-Boeru Ileana
Moraru Ioana
Moraru Ioana-Elena
Neagoe Ionela-Denisa
Nițu Diana-Alexandra
Păvuraru Iana-Irina
Păun Andreea Maria
Pîrțoacă George-Sebastian
Pîrvan Radu-Gabriel
Pridie Cristina
Rat Adela-Alexandra
Roșca Ștefania-Roxana
Rotaru Eveline-Ștefania
Sârbu Ana-Sabina
Secara Maria-Diana
Slujitoru Andreea-Elena
Spînu Bogdan-Gabriel
Telegescu Alexandra-Gabriela
Trăistaru Diana
Uliliuc Ioana-Andra
Ușurelu Cătălina-Diana
Voiculescu Tabita-Adriana