Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” îi invită pe elevii interesați la a 6-a ediție a proiectului de dezvoltare personală HOLA, care se adresează tinerilor de liceu din toată țara. Cu peste 225 de participanți din anul 2010 și până astăzi, HOLA are în vedere educarea tânărului sub o formă inedită.

Cu ce ne ajută?

Programul HOLA pune la dispoziția celor interesați peste 30 de sesiuni diferite de dezvoltare personală, susținute de 10 traineri diferiți. În aceste sesiuni, sunt abordate activități precum dezvoltarea abilităților de lucru in echipă, public speaking și dezvoltarea abilităților de persuasiune și de negociere. Într-o atmosferă relaxată, se poartă discuții libere și se organizează activități sub formă de proiecte, individuale sau în echipă.

Cum mă înscriu?

Pentru a participa, există o taxă de 40 lei. Ediția a 6-a se desfășoară în weekend-ul 14-15 martie în Câmpina, la liceul Grigorescu. O parte din proiecte sunt organizate de Youth Academy.
Pentru mai multe informații îi puteți contacta pe Teo Delaport – 0720942392 (Local Team Leader) sau pe Ioana Moraru – ioanamoraru14@gmail.com (Project Manager).